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Nas-Cetta ti Aspetta

L’annata 2013 della Nas-cetta di Novello si presenta venerdì 4, sabato 5 e domenica 6 luglio 2014 con una serie di appuntamenti e di incontri, incentranti non soltanto sul vino, ma anche sul borgo di Novello, scenografia unica tutta da gustare!

Preben Nielsen visits Langhe

Interview with Preben Nielsen, Danish journalist and writer, founder of the website vinsiderne.dk, a portal totally dedicated to wine

Huge attendance at the castle of Roddi for “Io, Barolo – la nuit”

The rain couldn’t put off the Barolo lovers: more than 200 wine lovers arrived from different regions to celebrate the new vintage of the “King of Wines”

Io, Barolo – la nuit

Saturday 14th June 2014 sees the return of the highly anticipated event “Io, Barolo – La Nuit”, to celebrate the 2010 vintage of the “King of Wines” with all the wine-producing members of Strada del Barolo.

Pacchetto Io, Barolo

“Io, Barolo – la nuit” vi aspetta a Roddi per scoprire la nuova annata 2010 del Re dei Vini. Approfittate dell’occasione per un weekend in Langa, tra sapori della tradizione e paesaggi mozzafiato.

Preview of “Io, Barolo”: Wine Tasting Experience® on Barolo 2000!

Finally unveiled the special theme of the Wine Tasting Experience® that will precede the opening of “Io, Barolo – la nuit”

Nasce l’Associazione Produttori di Nas-cetta del Comune di Novello

Otto aziende produttrici di Nas-cetta hanno fondato un’associazione per la promozione e la valorizzazione di questo vitigno autoctono delle Langhe.

FOOD WINE DESIGN, La Bellezza del Buono

Dal 6 al 9 giugno si terrà la prima edizione di “FWD – La Bellezza del Buono” una splendida maratona di FOOD WINE DESIGN organizzata nelle Langhe e aperta a tutti!

“A Vintage to your attention”

At the Enoteca Regionale Monica Larner exceptional godmother for the official presentation of the new vintage of Barolo.

Around Barolo in 32 labels

The new project oh the Enoteca Regionale del Barolo that comes in every day to taste up to 32 Barolo wines, different vintage, producer, roduction area and organoleptic characteristics.